Hello, a te weblapodról ki gondoskodik?

Foglalkozz azzal, amiben igazán jó vagy! WordPress oldalad elkészítését és  karbantartását pedig bízd rám! 

#1 Nem vacakol: valósítsuk meg együtt webes ötleted

Minden benne van: Sales oldal, Landing page, Portál, Shop, Webinár oldal, Land Magnet oldal, Oktató oldal. Megírom a szöveget, elkészítem a logót.  Mindent adok: Elementor beállítást, Elementor sablonokat, Wp exportot, Téma beállítást, oldalakat, és Canva templateket is. Iszonyat jó.

Ha elakadtál valamiben és nem akarod azzal húzni az a időt, hogy beállítod az Elementort, kiválaszd a bővitményeket, megcsinálod a téma testreszabást, akkor használod azt, ami működik, amit már nem kell kitalálni: dolgozz együtt velem.

Amiben számíthatsz rám

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött, képes vagyok arra, hogy a nulláról építsek fel egy vállalkozás online jelenlétét. Megtervezem az arculatot, elkészítem a teljes weboldalt, és a maximumon üzemeltetheted azt.

Bízd rám a nehezét! Elkészítem weboldalad és átadom minden szükséges tudást a kezeléséhez.

Bízd rám a nehezét! Elkészítem webshopod és átadom minden szükséges tudást a kezeléséhez.

 Nem kell értened a weboldal működését, mindent intézek helyetted.

Bízd rám a nehezét! Elkészítem weboldalad arculatát, logóját

Bízd rám a nehezét! Elkészítem az időpont foglalásos rendszered és átadom minden szükséges tudást a kezeléséhez.

Átadom a legjobb megoldást ismétlődő folyamatok elmagyarázására. Elkészítem az AI videód, amivel egyszerűen, érthetően és szerethetően el lehet magyarázni mindent, amit Te már nem akarsz többször elmondani.

Így dolgozom

Ötlet

Beszéljünk az álomprojektedről?

Űrlap kitöltés

Az első lépés egy kérdőív kitöltése lesz, melyben pár kérdésre válaszolva feltérképezem milyen weboldalt szeretnél. Ennek a kitöltése elektronikus úton történik és körülbelül 15 percet vesz igénybe

Konzultáció, tanácsadás

Az előzőleg kitöltött kérdőív alapján készül egy elsődleges webdesign terv melyet közösen átbeszélünk, valamint az azon megjelenő tartalmakat is. Továbbá lépésről lépésre bemutatom a weboldal készítésének a menetét.

Árajánlat készítés

A konzultáció után az összes információ birtokában készül egy árajánlat, aminek az elfogadását követően meg is kezdődik a weboldal készítése.

Kivitelezés

A folyamatnak ezen szakaszában elkészül az általad megálmodott weboldal. Természetesen a készítés során többször is kapsz betekintést annak készültségi fokába, valamint tehetsz menet közben módosító javaslatokat is.

Fejlesztés, átadás

Az elkészült weboldal miután elérte a megálmodott, végleges formáját átadásra kerül. Ekkor birtokba veheted azt, továbbá minden működéssel kapcsolatos dolgot bemutatok rajta és a még felmerülő kérdéseket is átbeszéljük.

Karbantartás

Az átadás után sem ér véget a közös munka. Folyamatosan elvégzem a weboldalad karbantartási munkáit.

REFERENCIÁK

Pár szolgáltató, akinek már segítettem

Eszközeim

Minden itt bemutatott eszközt rendszeresen használok vagy használtam tehát csak és kizárólag saját tapasztalatból beszélek. Ezek a programok, weboldalak nekem bejöttek. Őszinte bizalommal mutatom meg őket, hogy hozzám hasonlóan neked is hasznodra legyenek.

Lehet, hogy neked mások a céljaid, vagy már bejáratott eszközeid vannak. Ha viszont nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlenül csekkold, milyen eszközöket használva jutottam előbbre!

Hello Elementor

INGYENES WEBOLDAL SABLON

Az egyik legrugalmasabb sablon, amivel könyedén építhetsz weboldalt. Nagyon könnyű használni és magyar nyelvű.

Elementor Pro

WORDPRESS OLDALÉPÍTŐ BŐVÍTMÉNY

Több, mint 9 millióan használják az ingyenes vagy a fizetős Elementor Pro oldalépítőt.

A legjobb eszközzé nőtte ki magát, amivel ma WordPress weboldalt lehet készíteni.

BuddyBoss

KÖZÖSSÉGI WEBOLDAL SABLON

Az egyik legprofibb wordpress sablon. Ha olyan minőségű weboldalt építenél, mint amilyen a Facebook, akkor ezt neked találták ki. A legjobb benne, hogy mindennel összekapcsolható és még applikációs változata is van. Több nyelven is használható.

HelloPack Wordpress bővítmények

Hozzáférést, és magyar támogatást biztosít a legjobb prémium WordPress bővítményekhez. Olyan eszközökhöz kapsz támogatást/ aktiválást mint Elementor Pro, LearnDash, WooCommerce Memebership és még sokminden más.

Szakmai cikkek magas minőségben

Melyek legjobb WordPress sablonok

Ha nehezen igazodsz ki a WordPress sablonok tengerében, akkor ez a cikk Neked szól! Az elmúlt 10 évben számos WordPress sablonnal dolgoztunk és most megmutatjuk

Kinek éri meg megtanulni weblapot készíteni?

Rengeteg ügyféllel dolgoztam az elmúlt 10 évben. Volt akinek csak egy egyszerű weblapot készítettünk de csináltunk nagyon sok értékesítési folyamatot is, zárt tagsági rendszert és