Hello, a te grafikádról ki gondoskodik?

Egy weboldal tervezése mindig az arculatnál kezdődik. A logó és a színek meg fogják határozni az egész weboldal összhatását. A profi arculat ma már nem csak egy weboldalhoz elengedhetetlen, de minden vállalkozásnak szüksége van rá.

Miért bízd rám az arculatod?

Az arculattervezés meghatározó lesz az egész vállalkozásodban. Jobb, ha profira bízod és nem magad készíted el. Az eddigi munkáim során sok megoldást láttam és tudom, hogy melyek azok az arculati elemek, amelyek a leginkább számítanak.

Arculattervezés

Vállalom színek, logók, betűtípusok kiválasztását, vagy akár teljes aruclati kézikönyv elkészítését.

Logó készítés

Ingyenes logó készítés magadnak? Működhet, de előbb-utóbb szükséged lesz egy profi logóra. A váltás pedig nagyon macerás tud lenni.

Egyéb grafika

Névjegykártya készítést, plakáttervezést, illusztrációk készítését is vállalok. Vedd fel velem a kapcsolatot és vágjunk bele a munkába!

Landingo- Elementor Layout Pack

Átírod a szöveget, azonnal hirdetheted. Konverzió-maximalizálásra találtam ki, minden a legapróbb részletekig a feliratkozógyűjtésre van kihegyezve.

Logo munkáim

Miért bízd rám a grafikád?

Középkorú vagyunk, rugalmas, de mégis megvan a tapasztalatom A több, mint 50 kivitelezett projekt során rengeteg különböző esettel találkoztam, amelyekből hozzád már csak a legjobb megoldások jutnak el. Bevált szoftverek, automatizmusok és módszerek, amelyekkel több mint 2 éve dolgozok.

Hogyan csinálom? Megismerlek Téged, a projekted, és közösen tervezzük meg a reális célokat, hogy minél hatékonyabban működjön a weboldalad. Amivel biztosan hozzájárulok projektedhez az a tapasztalatom, tudásom és precizitásom.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.