Hello, a te grafikádról ki gondoskodik?

Foglalkozz azzal, amiben igazán jó vagy! Weboldalad graikájának elkészítését pedig bízd rám! 

#1 Nem vacakol: valósítsuk meg együtt webes ötleted

Egy weboldal tervezése mindig az arculatnál kezdődik. A logó és a színek meg fogják határozni az egész weboldal összhatását. A profi arculat ma már nem csak egy weboldalhoz elengedhetetlen, de minden vállalkozásnak szüksége van rá.

Ha elakadtál valamiben és nem akarod azzal húzni az a időt, hogy elkészíted a logot, és az arculati elemeket, megcsinálod a grafikákat, akkor használod azt, ami működik, amit már nem kell kitalálni: dolgozz együtt velem.

Miért bízd rám az arculatod?

Az arculattervezés meghatározó lesz az egész vállalkozásodban. Jobb, ha profira bízod és nem magad készíted el. Az eddigi munkáim során sok megoldást láttam és tudom, hogy melyek azok az arculati elemek, amelyek a leginkább számítanak.

Arculattervezés

Vállalom színek, logók, betűtípusok kiválasztását, vagy akár teljes aruclati kézikönyv elkészítését.

Logó készítés

Ingyenes logó készítés magadnak? Működhet, de előbb-utóbb szükséged lesz egy profi logóra. A váltás pedig nagyon macerás tud lenni.

Egyéb grafika

Névjegykártya készítést, plakáttervezést, illusztrációk készítését is vállalok. Vedd fel velem a kapcsolatot és vágjunk bele a munkába!

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjom mire vágysz és felmérem a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálok veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudok olyan arculatot tervezni, amit szívesen használsz.

Az arculattervezés velem jobb lesz, mert

  • Kreatív megoldásokat és prémium eszközöket használok
  • Pontosan tartom a határidőket
  • Az arculati csomagot igényeidre szabom
  • Átláthatók és tervezhetőek a költségek

Nem csak ígérek, teljesítek is

Minden projekten legjobb tudásom szerint dolgozom és minőségi elvárásaim vannak magammal szemben gyakran magasabbak, mint az ügyfeleké. Csak olyan munkát adok ki a kezemből, amit sajátomként is szívesen mutatnák meg másoknak.

Személyre szabott arculati csomagot kapsz

A célom, hogy olyan arculatot és azokat az arculati elemeket kapd, amivel a legjobb eredményeket érheted el. Nem tukmálok rád olyan pluszokat, aminek nem tudnád hasznát venni. Épp ezért veled közösen rakjuk össze a csomagot az alábbiakból: 

  • arculati színek, betűtípusok
  • logó
  • névjegykártya
  • levélpapír
  • prezentációs sablon
  • social media sablonok

100%-os garancia a határidőkre és a minőségre

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket be nem fejezett weboldalakról, eltűnő, elérhetetlen kivitelezőkről. Nálam ettől nem kell tartanod. Teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalok az oldaladra. Ha nem vagy elégedett, vagy ha az én hibámból csúszik a projekt, visszaadom a pénzed.

Logo munkáim

Miért bízd rám a grafikád?

Középkorú vagyunk, rugalmas, de mégis megvan a tapasztalatom A több, mint 50 kivitelezett projekt során rengeteg különböző esettel találkoztam, amelyekből hozzád már csak a legjobb megoldások jutnak el. Bevált szoftverek, automatizmusok és módszerek, amelyekkel több mint 2 éve dolgozok.

Hogyan csinálom? Megismerlek Téged, a projekted, és közösen tervezzük meg a reális célokat, hogy minél hatékonyabban működjön a weboldalad. Amivel biztosan hozzájárulok projektedhez az a tapasztalatom, tudásom és precizitásom.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.