Amit a Netrevizsem képvisel

Üdv, Szalánczi Zsolt vagyok, 10+ éve foglalkozom weboldal készítéssel és marketinggel.

Már az óvodában is házikó volt a jelem. Azóta tanultam könyvelést, programozástól kezdve marketingen és közgazdaságtanon át a pszichológiáig és szövegírásig mindent, ami ahhoz kell, hogy tudjam mitől működik jól egy weboldal!

A teljeskörű online-marketing szolgáltatásból tértem át exkluzívan csak marketing-fókuszú weboldal-készítésre és oktatásra.

Abban segítek, hogy olyan weboldalad legyen, ami marketing és értékesítés-fókusszal van felépítve, így eléri egyetlen célját: konkrét érdeklődő lesz abból, aki felkeresi az oldaladat.

történetem

Kezdetek
2000-ben kezdtem el dolgozni mérlegképes könyvelőként. Már akkor is nagyon érdekelt a weboldalak készítése. Akkoriban még főképpen a HTML programozási nyelven készültek a weboldalak. Önszorgalomból megtanultam a szerkesztésüket. Az első weboldalamat a pénzügyi gondolkodásmód átadása jellemezte. Ekkoriban a Gazdag papa könyveket olvastam. Ennak hatására született meg első weboldalam a (lepeselony.com) webcímen. Ezidőtájt a Startlap Lap.hu közösségében is részt vettem. Az első bevételeim banneres hirdetésekből származtak. A Lap.hu mintegy 2000 fős csapatából jómagam a milliomos.lap.hu, a szakdolgozat.lap.hu, a linkcsere.lap.hu, a hirlevel.lap.hu szerkesztője voltam.
2006
Éreztem, hogy valami elindult
2009-en ismerkedtem meg a WordPress blogmotorral. Ekkor jöttem rá, hogy a weboldal készítést sokkal egyszerübben és könnyebben meg lehet valósíteni, nem szükséges hozzá programozói ismeret. Akkoriban kezdett elindulni és felfutni a Facebook idehaza is. Jobban elmélyültem a WordPress használatában és rátaláltam a BuddyPress bővítményre, amivel hasonló közösségi oldalt készítettem arculatilag mint a Facebook. A téma már akkor a "közösségi weboldal" készítés wolt.erről készítettem el első oktató videóimat, amelyet még ekkor a tagok regisztráció után érhettek el. Ekkor még tartalom levédése és a videók online értékesítése, azaz előfizetéses rendszer elég gyerekcipőben járt. Kevés jó bővítmény volt ezzel kapcsolatban, nem úgy, mint manapság. A weboldal a weblapmost.hu néven futott és mintegy 1000 tagja volt az ingyenes oktatásnak. Sajnos többször feltörték a weblapmost.hu oldalt és leszedték róla a videókat! Így tárhely szolgáltatót is kellett váltanom, de egy kicsit belefáradtam az újraépítésbe.
2009
Újra a hirdetések kora kezdődött
Elkezdtek itthon is megjelenni az ingyenes apróhirdetési oldalak, mint a Jófogás.hu és az OLX.hu. ekkoriban pattant ki a fejemből, hogy mi lenne, ha aközösségi weboldalakat ötvözném az apróhírdetésekkel. Elkezdtem keresni a WordPresshez és a BuddyPreszhez is kapcsolható apróhírdetési bővitményeket és sablonokat. Ennek kapcsán sikerült létrehoznom az első közösségi apróhírdetési weboldalamat joholmi.com webcímen. Ekkoriban a Facebooknál még szó sem volt hasonló lehetőségről. De 2012 körül megfelelő egymáshoz kapcsolódó bővítmények hiánya miatt megszüntettem az oldalt.
2011
Visszatértem a közzösségi oktatáshoz
2016-ban rátaláltam egy csúcsszuper közösségi WordPress sablonra a BuddyBossra. Ismét megfordult velem a világ. Ezzel a sablonnal újra szárnyakat kaptam elkeztem fejleszteni egy közösségi oktató rendszert, amelyben az Internetet meghódító sikeres emberek tudását gyüjtöttem össze. Nethodito.hu néven értékes tudásanyagokat osztottam meg a csekély számú közösség tagjaival.
2016
Elkezdődött a Szabadúszó életforma felépítése (azaz a jelen)
2019-ben úgy éreztem ki kell lépnem a konfort zónámból és ideje megmutatnom az embereknek, milyen weboldalak építésére vagyok képes. Ekkor végeztem el egy szabadúszó online kurzust, aminek a végén létrehoztam a netreviszem.hu weboldalt.. Ennek hatására elkezdtem építeni egy komplex rendszert, amely már több lábon álló szerves egységből álló szolgáltatásokat kínál. Ezek a szolgáltatások a weboldal építésen túl, arculattervezést, weboldal karbantartást, webáruház készítést, időpont oglalási rendszer készítést, és grátiszként oktatást is tartalmaznak. 2024-ben kezdtem el foglalkozni a mesterséges inteligenia (AI) kínálta lehetőségekkel. Így találtam rá az AI videó készítés lehetőségére, amelyre a jövőben nagy hangsúlyt fektetek. Célom egy olyan videó készítő szolgáltatás kialakítása, amely megfelelő kreatívítást és videó élményt nyújt a hozzám fordulóknak. Hiszem, hogy a Netreviszem létrehozásával ledöntöm az utolsó korlátot is. Ki tudja... Még az is lehet, hogy a jövőben a Te weboldalad és személyes márkád felfuttatását segítem a háttérből.
2020

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsk meg közösen.