Amit a Netreviszem képvisel

A célom az, hogy olyan weboldalad legyen, ami mindig a legoptimálisabban működik, vonza a jó vásárlókat és előre visz téged a céljaid irányába. Amire mindig számíthatsz a kampányaid alatt, nem lesz kimaradás és ellenáll a támadásoknak.

2010 szeptember 15-én ért az első trauma. Támadás érte  az oldalamat (weblapmost.hu) , amiről sem biztonsági mentés nem volt és sem security plugin nem volt installálva.
De mintha ez nem lett volna elég, a tárhely szolgáltatóm jelezte, hogy veszélyeztetem az egész szerverüket, így most azonnal lekapcsolják az oldalamat. Egyik percről a másikra. Hogy hány millió forintom bánta a hibámat, azt inkább le se írom, mert a mai napig összeszorul tőle a torkom. Több napos tortúra vette kezdetét, hogy valahogy helyrehozzam. De a pénzem végérvényesen odaveszett, és vele az önbecsülésem is.

De engem nem ilyen fából faragtak. Nekiduráltam magam, és elhatároztam, hogy a weblapjaim lesznek a legatombiztosabbak a világon. Ezért dolgoztam nappal és erről tanultam (majd később álmodtam is) minden éjjel. Egészen addig, amíg össze nem állt a rendszer.
Az a rendszer, amit akkor felállítottam azóta üzemel.
Most már nem kötök kompromisszumot, ha új ügyfelem weblapot rendel: szigorún végigmegyek velük előtte a 14 pontos biztonsági protokollomon és behajtom a kötelezőt. Mert ez igenis kell, hogy hosszútávon mindketten nyugodtan aludjunk és ne ismétlődhessen meg.

Idővel rájöttem, hogy a weblapok tisztán, gyorsan és frissen tartása sokkal nagyobb örömöt okoz nekem, mint a felépítése. Ezért döntöttem úgy, hogy vállalkozásomat kimondottan a karbantartás tökéletesítésére és a weblap módosításokra alapozom.
Ebben szeretnék neked is segíteni, hogy te a businessedel foglalkozhass.

Szalánczi Zsolt

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.