Eszközeim

Minden itt bemutatott eszközt rendszeresen használok vagy használtam tehát csak és kizárólag saját tapasztalatból beszélek. Ezek a programok, weboldalak nekem bejöttek. Őszinte bizalommal mutatom meg őket, hogy hozzám hasonlóan neked is hasznodra legyenek.

Lehet, hogy neked mások a céljaid, vagy már bejáratott eszközeid vannak. Ha viszont nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlenül csekkold, milyen eszközöket használva jutottam előbbre!

Kiemelt ajánlataim

HelloPack

PRÉMIUM BŐVÍTMÉNYEK, KÖZÖSSÉG

Hozzáférést, és magyar támogatást biztosít a legjobb prémium WordPress bővítményekhez.

Olyan eszközökhöz kapsz támogatást/ aktiválást mint Elementor Pro, LearnDash, WooCommerce Memebership és még sokminden más.

Elementor Pro

WORDPRESS OLDALÉPÍTŐ BŐVÍTMÉNY

Több, mint 9 millióan használják az ingyenes vagy a fizetős Elementor Pro oldalépítőt.

A legjobb eszközzé nőtte ki magát, amivel ma WordPress weboldalt lehet készíteni.

Tárhelyszolgáltatók

HelloTárhely


Eleged van a hagyományos tárhelyszolgáltatókból? Nem vagy egyedül! Bízd magad profikra és dőlj hátra! Nem lesz többé probléma a weboldalad üzemeltetésével! Saját szervert, tárhelyet és karbantartást is kapsz!

NetMasters

A weboldalaim is a NetMastersnél vannak, WordPress-re optimalizáltak a szervereik, így nagy magabiztosságal ajánlom őket.

Rackhost

Elkötelezettek a kiváló ügyfélszolgálat, a gyors és megbízható tárhelymegoldások iránt. Magyarországi tárhely szolgáltatók közül kimagasló a szolgáltatásuk.

Oktatási eszközök

LearnDash

LMS

Ha hozzám hasonlóan online kurzusokat árulnál, akkor be kell szerezned egy LMS-t (learning management systemet) is a WordPress-hez.

Nem érem be a legjobbnál kevesebbel, ezért az én választásom egyértelműen a LearnDash. Gyönyörűen integrálható a WP-vel és minden megvan benne, ami egy online videós kurzus esetében kellhet.

WooCommerce Membership Pro

TAGSÁG TÁMOGATÁS

Nem csak egy gyönyörű weboldalra, hanem egy tutibiztos tagsági rendszerre is szükséged van?

A WooCommerce Membership Pro-val könnyedén szabályozhatod, hogy a felhasználóidnak mely tartalmak elérését engedélyezed. Ha valamilyen előfizetést vagy letölthető javakhoz való hozzáférést árulnál, ez kell neked!

WooCommerce Subscriptions Pro

ELŐFIZETÉS TÁMOGATÁS

Nem csak egy gyönyörű weboldalra, hanem egy tutibiztos előfizetéses rendszerre is szükséged van?

A WooCommerce Subscriptions Pro-val könnyedén szabályozhatod, valamilyen előfizetést vagy letölthető javakhoz való hozzáférést árulnál, ez kell neked!

Képes és videós eszközök

Canva

WEBDESIGN TERVEZŐ

Az egyik legfelhasználóbarátabb kép- és videó szerkesztő szoftver, amit olyanok is egyszerűen tudnak használni, akik gyengébbek a designban.

Figma

WEBDESIGN TERVEZŐ

Kétség kívül a legjobb UI tervező szoftver, amivel drótvázakat, weboldal designokat tökéletesen lehet tervezni.

Marketing eszközök

Vimeo

VIDEÓ TÁROLÁSA

Rendkívül egyszerű használni, jó megjelenéssel bír és a legfontosabb, hogy domainre tudjuk korlátozni a videók lejátszását.

A kedvenc video tároló helyem a Vimeo.

Google Workspace

HATÉKONYSÁG

Rugalmas és innovatív megoldás, amellyel a vállalkozásod magasabb szintre léphet. E-mail saját domainnel, minden fájlod egy helyen, hatékonyabb munkavégzés, videokonferencia és rugalmas online együttműködés. Egyszerűen imádom.

Fontos WordPress bővítmények

Fluent Forms Pro

ÜRLAPKÉSZÍTŐ

Egyszerű és komplikált űrlapok létrehozását lehetővé tevő bővítmény. Számtalan automatizációs lehetőséget tudunk vele létrehozni.

WP-Rocket

WEBOLDAL GYORSÍTÁS

Többféle cache plugint is szokás ajánlani a WordPress-hez. Ezekkel az a baj, hogy nem egyszerű őket beállítani, és ezt nem tudom úgy bemutatni, hogy utána mindenki biztonsággal használhassa őket a saját rendszerében.

A kedvenc gyorsítóm a WP-Rocket.

WordPress sablonok

Hello Elementor

INGYENES WEBOLDAL SABLON

Az egyik legrugalmasabb sablon, amivel könyedén építhetsz weboldalt. Nagyon könnyű használni és magyar nyelvű.

BuddyBoss

KÖZÖSSÉGI WEBOLDAL SABLON

Az egyik legprofibb wordpress sablon. Ha olyan minőségű weboldalt építenél, mint amilyen a Facebook, akkor ezt neked találták ki. A legjobb benne, hogy mindennel összekapcsolható és még applikációs változata is van. Több nyelven is használható.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.