Hello, a te webáruházadról ki gondoskodik?

Foglalkozz azzal, amiben igazán jó vagy! WordPress webshopod elkészítését és  karbantartását pedig bízd rám! 

#1 Nem vacakol: valósítsuk meg együtt webes ötleted

Megtervezem és felépítem az új webshopod, ami nem csak bemutatja a termékeid. Helyette kézenfogja a látogatód és egészen a pénztárig kíséri.  Az egyedi dizájn mellett, garantálom azt, hogy egy stabil, logikusan felépített, könnyen kezelhető automatizált gépezetet kapsz tőlem. Ötleteimmel nem csak időt spórolsz a vállalkozásodnak, de annak bevételét is jelentősen növelni tudom.

Ha elakadtál valamiben és nem akarod azzal húzni az a időt, hogy beállítod a Woocommercet, kiválaszd a kapcolódó bővitményeket, megcsinálod a téma testreszabást, akkor használod azt, ami működik, amit már nem kell kitalálni: dolgozz együtt velem.

A sikeres webáruház összetevői

Ismerem azokat a jól bevált megoldásokat, amelyekkel a weboldalad profi hatást fog kelteni a látogatókban, a te válladról pedig leveszi a terhet. Legyen szó egyedi megjelenésről, gondtalan működésről vagy automatizált megoldásokról, segítek legjobb tudásunk szerint.

Stabil alap

Laikusként nem biztos, hogy tisztában vagy vele mennyire fontos a logikusan, profin felépített biztos alap a weboldaladhoz. A legtöbb vállalkozás weblapja már itt elvérzik, ami miatt lassú, feltörhető és instabil lesz. A netreviszem.hu garantáltan olyan házat épít számodra, ami nem fog összedőlni a földrengéstől sem.

Lenyűgöző megjelenés

Hiába a stabil alap és a lenyűgöző dizájn, amennyiben a weboldalad nem hoz eredményeket. A látogatók pár másodperc alatt elhagyják az oldalt, ha nem találják a számukra fontos információkat. Egy jól felépített weblap kevesebb marketing költséget és több eredményt fog jelenteni számodra.

Magas konverzió

Laikusként nem biztos, hogy tisztában vagy vele mennyire fontos a logikusan, profin felépített biztos alap a weboldaladhoz. A legtöbb vállalkozás weblapja már itt elvérzik, ami miatt lassú, feltörhető és instabil lesz. A netreviszem.hu garantáltan olyan házat épít számodra, ami nem fog összedőlni a földrengéstől sem.

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjom mire vágysz és felmérem a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálok veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudok olyan weboldalt építeni, ami minden elvárásodnak megfelel.

A weboldalkészítés velem jobb lesz, mert

  • Kreatív megoldásokat és prémium eszközöket használok
  • Pontosan tartom a határidőket
  • Minden lépésnél egyeztetek veled

Nem csak feltöltögetem egy sablonra a termékeid

Ha webshopod készítését valaki a design résznél kezdené, ébredjen benned gyanú. Lehet csak egy sablon webshopot kapsz, ami önmagában semmivel nem jobb, mint egy bérelhető webshop szolgáltatás. Egy webshop építését sokkal előrébb kezdem.

VÁSÁRLÓID FEJÉVEL GONDOLKODOM

Együtt meghatározzuk kinek, mit és hogyan szeretnénk eladni. Megvizsgáljuk a piacot, kidolgozzuk a visszautasíthatlan ajánlatodat, amivel kiemelkedhetsz a konkurenciáid árakcióiból.

MEGTERVEZZÜK VÁSÁRLÓID ÚTVONALÁT

A kiszámítható sikerhez nem ad hoc vásárlásokra van szükséged. Átgondolt és jól működő rendszert kell kiépítenünk ahhoz, hogy egyre több rendelésed és egyre bővülő törzsvásárlói közönséged legyen, akik imádnak.

Webshopot, támogatást és oktatást is kapsz

A célom az, hogy a webshopodat azonnal használatba tudd venni, indulhasson a kampány rá és Te magad is átlásd, hogyan műkdödik. Ezért összeraktam egy egész csomagot hozzá:

  • WooCommerce alapú webshop
  • Prémium pluginek
  • Teljes körű hozzáférés
  • Videós használati útmutatók
  • 1 hónap utánkövetés, támogatás

100%-os garancia a határidőkre és a minőségre

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket be nem fejezett weboldalakról, eltűnő, elérhetetlen kivitelezőkről. Nálam ettől nem kell tartanod. Teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalok az oldaladra. Ha nem vagy elégedett, vagy ha az én hibámból csúszik a projekt, visszaadom a pénzed.

Netrekész Mini webshop

199 900 Ft

Netrekész Midi webshop

299 900 Ft

Netrekész Maxi webshop

399 900 Ft

Miért bízd rám a webáruházad?

Középkorú vagyunk, rugalmas, de mégis megvan a tapasztalatom A több, mint 50 kivitelezett projekt során rengeteg különböző esettel találkoztam, amelyekből hozzád már csak a legjobb megoldások jutnak el. Bevált szoftverek, automatizmusok és módszerek, amelyekkel több mint 2 éve dolgozok.

Hogyan csinálom? Megismerlek Téged, a projekted, és közösen tervezzük meg a reális célokat, hogy minél hatékonyabban működjön a weboldalad. Amivel biztosan hozzájárulok projektedhez az a tapasztalatom, tudásom és precizitásom.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.