Hello, a te weblapodat ki tartja karban?

Foglalkozz azzal, amiben igazán jó vagy! WordPress oldalad elkészítését és  karbantartását pedig bízd rám! 

#1 Nem vacakol: valósítsuk meg együtt webes ötleted

Havidíjas karbantartási szolgáltatásomat azért találtam ki, hogy ne kelljen többé aggódnod weboldalad teljesítménye és biztonsága miatt. Garantálom a weblap zavartalan működését, valamint kihozom belőle a legtöbbet.

Gyakran szembesülünk az “eltűnt a fejlesztőm” problémával. Erre az esetre is tudok megoldást nyújtani. Keress bizalommal!

Neked való a weboldal karbantartás, ha:

Miért kell weboldalad karbantartani?

A weboldalad akkor is működni fog, ha nincs karbantartva. Legalábbis egy ideig biztosan. Aztán, amikor a beállítások, bővítmények elavulttá vállnak, akkor jönni fognak a problémák, az oldal lassulni fog, feltörik, majd szép lassan összedől az egész. Ezt nekem sokkal nehezebb lesz helyreállítani, neked pedig több pénzbe fog kerülni. Ne vállald fölöslegesen a rizikót, ezért találtam ki havidíjas csomagjaimat!

Google is szereti

Egy jól működő, karbantartott weboldal magasabb keresőmotor rangsorolást élvez

Villámgyors weboldal

Egy gyors webhelyet kevesebb látogató hagy el, ami magasabb konverziót eredményez.

Biztonságos weblap

Biztonsági beállításaim garantálják a weboldal zavartalan működését a nap 24 órájában.

Webhelyekhez

9.900 Ft/hó

A karbantartást nem mindig tudom vállalni a feltüntetett áron. Egyedi árajánlatot adok nagy látogatottságú oldalakra, webáruházakra, összetettebb rendszerekre.

*a karbantartást követő 3 napon belül meg kell jegyezni

Webshopokhoz

14.900 Ft/hó

A karbantartást nem mindig tudom vállalni a feltüntetett áron. Egyedi árajánlatot adok nagy látogatottságú oldalakra, webáruházakra, összetettebb rendszerekre.

*a karbantartást követő 3 napon belül meg kell jegyezni

Ezek miatt már nem kell többé aggódnod

Wordpress oldal biztonsága

Neked nem kell többet frissíteni, ellenőrzéseket futtatni, vírusokat eltávolítani. Folyamatos auditálás és biztonsági bővítmények konfigurálásával levesszem ezt a terhet a válladról. Jöhet rosszindulatú látogató vagy bárki, a te weboldaladra nem jut be.

Wordpress weboldal mentés

Többé nem vész el a munkád. Napi biztonsági mentést készítek az oldaladról, amit egy biztonságos külső szerveren tárolok, hogy tárhely probléma esetén minél gyorsabban felállhasson az oldalad egy új szolgáltatónál.

Weboldal visszaállítás

Minden percben, amikor az oldalad nem elérhető, bevételtől esel el. Ha ez valami hiba miatt bekövetkezik, visszaállítom neked az utolsó mentett verzióra.

Weboldal frissitések

Egy wordpress weboldal frssítése, sokszor még a hozzáértő kezeknek is tud meglepetést okozni. Több száz frissítést végzek hetente ügyfeleinknek, így tudom, hogy mire kell figyelni. Ne stresszelj ezen tovább, bízd rám a frissítéseket.

Wordpress oldal módosítás

Rám bízhatod az oldalaid módosítását, szöveged átírását, helyesírás ellenőrzést, képek cseréjét, árak módosítását, stb.

Webshop karbantartás

Termékek feltöltése, törlése, módosítása, készletek frissítése WooCommerce rendszerekbe.

Blogcikk írás / formázás és feltöltés WordPressbe

Vállalok blogcikk írást, formázást és WordPress rendszerbe fel is töltöm A jóváhagyásod után pedig ki is publikáljálom.

Mi történik a megrendelés után?

Regisztráció után egyből elkezdem az előfizetés konfigurálását. A szükséges pluginek installálását illetve a mentés és monitorozás beállítását. Az egész folyamat kb. 24-48 órát vesz igénybe.

Regisztrációkor lehetőséged van megadni a belépéshez szükséges adatokat számomra. Nyugi ezt egy szuperbiztonságos formon keresztül teheted.

Foglalkozok összetettebb funkciókkal rendelkező oldalakkal (WooCommerce, Membership plugin, WPMU plugin) is. Ezek az oldalak több odafigyelést és munkaidőt kívánnak meg a részemről, ezért ezeket az oldalakat a Biztosgyors Csomag keretein belül tudom kiszolgálni.

Az első napokban bemutató sorozatot küldök az előfizetéssel kapcsolatban.  A weblap módosítás folyamatáról, hogyan tudsz változtatást kérni és mi a legjobb mód a nyomon követésre.

Tartalmazza a szöveges módosításokat, plugin beállításokat, CSS módosításokat, tartalomfeltöltést.
Nem tartalmazza az egyedi kód írását, meglévő kódok változtatását, grafikai tervezést , illetve új oldalak létrehozását. Ezekre is van megoldás, külön projektként kezelve.

Szolgáltatásom nincs tárhely szolgáltatóhoz kötve. Megértem, hogy különböző weblapok különböző igényekkel rendelkeznek, illetve más-más költségekkel operálnak. Ha szeretnéd, tudok ajánlani szolgáltatót különböző árfekvésekben.

Miért bízd rám a weboldalad karbantartását?

Középkorú vagyunk, rugalmas, de mégis megvan a tapasztalatom A több, mint 50 kivitelezett projekt során rengeteg különböző esettel találkoztam, amelyekből hozzád már csak a legjobb megoldások jutnak el. Bevált szoftverek, automatizmusok és módszerek, amelyekkel több mint 2 éve dolgozok.

Hogyan csinálom? Megismerlek Téged, a projekted, és közösen tervezzük meg a reális célokat, hogy minél hatékonyabban működjön a weboldalad. Amivel biztosan hozzájárulok projektedhez az a tapasztalatom, tudásom és precizitásom.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.