Hello, a te weblapodról ki gondoskodik?

Foglalkozz azzal, amiben igazán jó vagy! WordPress oldalad elkészítését és  karbantartását pedig bízd rám! 

#1 Nem vacakol: valósítsuk meg együtt webes ötleted

Megtervezem és felépítem az új weblapod, amit végre büszkén oszthatsz meg partnereiddel és ami mérhető eredményeket hoz, kiszámíthatóan. Fontos számomra, hogy a weboldalad ne csak látszólag legyen rendben, de a háttérben is minden bombabiztosan legyen felépítve és folyamatos eredményeket biztosítson.

Ha elakadtál valamiben és nem akarod azzal húzni az a időt, hogy beállítod az Elementort, kiválaszd a bővitményeket, megcsinálod a téma testreszabást, akkor használod azt, ami működik, amit már nem kell kitalálni: dolgozz együtt velem.

A sikeres weboldal összetevői

Folyamatosan azon vagyok, hogy naprakész tudásom legyen a weboldal készítés területén. Ez a tudás magába foglalja a tervezést, a dizájnt, a fejlesztést és sok más területet, ami a weboldalad sikerét fogja jelenteni.

Stabil alap

Laikusként nem biztos, hogy tisztában vagy vele mennyire fontos a logikusan, profin felépített biztos alap a weboldaladhoz. A legtöbb vállalkozás weblapja már itt elvérzik, ami miatt lassú, feltörhető és instabil lesz. A netreviszem.hu garantáltan olyan házat épít számodra, ami nem fog összedőlni a földrengéstől sem.

Lenyűgöző megjelenés

Hiába a stabil alap és a lenyűgöző dizájn, amennyiben a weboldalad nem hoz eredményeket. A látogatók pár másodperc alatt elhagyják az oldalt, ha nem találják a számukra fontos információkat. Egy jól felépített weblap kevesebb marketing költséget és több eredményt fog jelenteni számodra.

Magas konverzió

Laikusként nem biztos, hogy tisztában vagy vele mennyire fontos a logikusan, profin felépített biztos alap a weboldaladhoz. A legtöbb vállalkozás weblapja már itt elvérzik, ami miatt lassú, feltörhető és instabil lesz. A netreviszem.hu garantáltan olyan házat épít számodra, ami nem fog összedőlni a földrengéstől sem.

Gördülékeny, sima tervezési élmény, kiváló végeredmény

Meghallgatjom mire vágysz és felmérem a piacodat is. Érthetően, kedvesen és folyamatosan kommunikálok veled a projekt során. Így csúszás és komplikációk nélkül tudok olyan weboldalt építeni, ami minden elvárásodnak megfelel.

A weboldalkészítés velem jobb lesz, mert

  • Kreatív megoldásokat és prémium eszközöket használok
  • Pontosan tartom a határidőket
  • Minden lépésnél egyeztetek veled

Nem csak ígérek, teljesítek is

Minden projekten legjobb tudásom szerint dolgozom és minőségi elvárásaim vannak magammal szemben gyakran magasabbak, mint az ügyfeleké. Csak olyan munkát adok ki a kezemből, amit sajátomként is szívesen mutatnák meg másoknak.

Weboldalt, támogatást és oktatást is kapsz

A célom az, hogy a weboldaladat azonnal használatba tudd venni, indulhasson a kampány rá és Te magad is átlásd, hogyan műkdödik. Ezért összeraktam egy egész csomagot hozzá:

  • WordPress alapú weboldal
  • Prémium pluginek
  • Teljes körű hozzáférés
  • Videós használati útmutatók
  • 1 hónap utánkövetés, támogatás

100%-os garancia a határidőkre és a minőségre

Biztos hallottál már (vagy át is élted) a rémtörténeteket be nem fejezett weboldalakról, eltűnő, elérhetetlen kivitelezőkről. Nálam ettől nem kell tartanod. Teljes körű pénzvisszafizetési garanciát vállalok az oldaladra. Ha nem vagy elégedett, vagy ha az én hibámból csúszik a projekt, visszaadom a pénzed.

Így dolgozom

Ötlet

Beszéljünk az álomprojektedről?

Űrlap kitöltés

Az első lépés egy kérdőív kitöltése lesz, melyben pár kérdésre válaszolva feltérképezem milyen weboldalt szeretnél. Ennek a kitöltése elektronikus úton történik és körülbelül 15 percet vesz igénybe

Konzultáció, tanácsadás

Az előzőleg kitöltött kérdőív alapján készül egy elsődleges webdesign terv melyet közösen átbeszélünk, valamint az azon megjelenő tartalmakat is. Továbbá lépésről lépésre bemutatom a weboldal készítésének a menetét.

Árajánlat készítés

A konzultáció után az összes információ birtokában készül egy árajánlat, aminek az elfogadását követően meg is kezdődik a weboldal készítése.

Kivitelezés

A folyamatnak ezen szakaszában elkészül az általad megálmodott weboldal. Természetesen a készítés során többször is kapsz betekintést annak készültségi fokába, valamint tehetsz menet közben módosító javaslatokat is.

Fejlesztés, átadás

Az elkészült weboldal miután elérte a megálmodott, végleges formáját átadásra kerül. Ekkor birtokba veheted azt, továbbá minden működéssel kapcsolatos dolgot bemutatok rajta és a még felmerülő kérdéseket is átbeszéljük.

Karbantartás

Az átadás után sem ér véget a közös munka. Folyamatosan elvégzem a weboldalad karbantartási munkáit.

Eszközeim

Minden itt bemutatott eszközt rendszeresen használok vagy használtam tehát csak és kizárólag saját tapasztalatból beszélek. Ezek a programok, weboldalak nekem bejöttek. Őszinte bizalommal mutatom meg őket, hogy hozzám hasonlóan neked is hasznodra legyenek.

Lehet, hogy neked mások a céljaid, vagy már bejáratott eszközeid vannak. Ha viszont nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlenül csekkold, milyen eszközöket használva jutottam előbbre!

Hello Elementor

INGYENES WEBOLDAL SABLON

Az egyik legrugalmasabb sablon, amivel könyedén építhetsz weboldalt. Nagyon könnyű használni és magyar nyelvű.

Elementor Pro

WORDPRESS OLDALÉPÍTŐ BŐVÍTMÉNY

Több, mint 9 millióan használják az ingyenes vagy a fizetős Elementor Pro oldalépítőt.

A legjobb eszközzé nőtte ki magát, amivel ma WordPress weboldalt lehet készíteni.

BuddyBoss

KÖZÖSSÉGI WEBOLDAL SABLON

Az egyik legprofibb wordpress sablon. Ha olyan minőségű weboldalt építenél, mint amilyen a Facebook, akkor ezt neked találták ki. A legjobb benne, hogy mindennel összekapcsolható és még applikációs változata is van. Több nyelven is használható.

REFERENCIÁK

Pár szolgáltató, akinek már segítettem

Netrekész Mini weblap

79 900 Ft

Netrekész Midi weblap

129 900 Ft

Netrekész Maxi weblap

219 900 Ft

Miért bízd rám a weboldalad?

Középkorú vagyunk, rugalmas, de mégis megvan a tapasztalatom A több, mint 50 kivitelezett projekt során rengeteg különböző esettel találkoztam, amelyekből hozzád már csak a legjobb megoldások jutnak el. Bevált szoftverek, automatizmusok és módszerek, amelyekkel több mint 2 éve dolgozok.

Hogyan csinálom? Megismerlek Téged, a projekted, és közösen tervezzük meg a reális célokat, hogy minél hatékonyabban működjön a weboldalad. Amivel biztosan hozzájárulok projektedhez az a tapasztalatom, tudásom és precizitásom.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.