Vidd egyben, 20% kedvezmény: a legjobb oktatóanyagom a tiéd

Készíts WordPress weboldalt, építs közösségi piacteret, legyen több vevőd!

#1 Nem vacakol: csatlakozik a kurzushoz

Jelentkezés: 2024. február 22-ig
nap
óra
perc
mp

Netreviszem Campus kurzus a kezedbe ad egy teljes Elementor layout csomagot, megtanít a vevők észjárása szerint felépíteni a weboldalad: Ha így csinálod megrendelőid lesznek. A Netrekész AI-val megtanítalak arra, hogyan kutasd fel, a te piacod vásárlóinak igényeit.

Ha elakadtál valamiben és nem akarod azzal húzni az a időt, hogy beállítod az Elementort, kiválaszd a bővitményeket, megcsinálod a téma testreszabást, akkor használod azt, ami működik, amit már nem kell kitalálni: csatlakozz a kurzushoz.

ELÉG A FACEBOOK / INSTAGRAM / TIKTOK?

Szükség van weboldalra, vagy elég a közösségi média?

Ma már bárki elkezdhet követőket, feliratkozókat és lájkolókat gyűjteni Facebookon, Instagramon, TikTokon, YouTube-on vagy akár Pinteresten.

Ez szuper lehetőség! Ingyen kitehetjük magunkat a világ elé és a gondolatainkkal, cselekedeteinkkel, tudásunkkal, adottságainkkal felhívhatjuk magunkra a figyelmet.

Tesszük ezeket sokszor úgy, hogy csak erre az 1-2 csatornára támaszkodunk.

A probléma az, hogyha nincs weboldalunk, akkor teljesen ki vagyunk szolgáltatva a platform tulajdonosának, Zuckerbergnek és a társainak.

Ők ráadásul nem igazán szívlelik egymást, és az elmúlt időszakban rengeteg olyan változást hoztak, amik akár teljesen tönkretették azokat, akik csak arra az egy csatornára hagyatkoztak.

Tudom, hogy nehezebb és drágább is egy saját közösségi weblap elkészítése, de egyszerűen a mai világban nem lehet ennyire kiszolgáltatottnak lenni.

A saját közösségi weboldal az, ahol azt csinálhatod, amit szeretnél, úgy alakíthatod, ahogy akarod és igazán tiéd a tartalmad és a közösséged.

Oké, de milyen eszközökkel nem leszek többé kiszolgáltatott

3 nagy csoportnak tudok segíteni.
Ha valamelyikbe beletartozol, akkor tuti egymásra találhatunk.
Még nem tudod biztosan? Olvass tovább és segítek kitalálni!

BuddyX Free, ha van weboldalad. De...

De a technikai rendszered már jóval profibb alapokat használ. A marketinged lehetne jobb is. Amikor végre elhatározod magad, hogy javíts rajta, de nincs befektetni való tőkéd egy új wordpress sablon megszerzésére. Biztos vagy benne, hogy változtatni akarsz, de tudni akarod, látni akarod, hogyan lehet ezt jobban csinálni, hogyan lehet több vevőt szerezni.

BuddyX Pro, ha van weboldalad. De...

De a technikai rendszered már jóval profibb alapokat használ. A marketinged lehetne jobb is. Amikor végre elhatározod magad, hogy javíts rajta, de nincs tul sok befektetni való tőkéd. Biztos vagy benne, hogy változtatni akarsz, de tudni akarod, látni akarod, hogyan lehet ezt jobban csinálni, hogyan lehet több vevőt szerezni.

BuddyBoss Pro, ha van weboldalad. De...

De a technikai rendszered már jóval profibb alapokat használ. A marketinged lehetne jobb is. Amikor végre elhatározod magad, hogy javíts rajta, de befektetnél jelentősebb tőkét a biztos siker érdekében. Biztos vagy benne, hogy változtatni akarsz, de tudni akarod, látni akarod, hogyan lehet ezt jobban csinálni, hogyan lehet több vevőt szerezni.

Az 1. számú WordPress téma a BuddyPress és a BuddyBoss platform számára

Alkalmas privát tagsági közösség létrehozására. Professzionális közösségi oldalak márkák számára. Végtelen lehetőségeket kinál a BuddyPress integrációval LMS-sel, piacterekkel, eseményekkel, játékmódosítással és tagsági WordPress-bővítményekkel.

Milyen funkciókkal rendelkezik, ami számodra is hasznos lehet:

Online tanfolyamok létrehozása és eladása

A WordPress közösségi hálózati beépülő modulok, a BuddyPress és a BuddyBoss Platform egyaránt integrálhatók a népszerű LMS-bővítményekkel, a LearnDash. A BuddyBoss támogatja a WordPress közösségi hálózatokat és a WordPress LMS beépülő moduljait is, így ez a legjobb ingyenes WordPress közösségi tanulási téma a közösség számára online kurzusok létrehozásához és értékesítéséhez.

Fzetős tagsági webhely létrehozása

Hozzon létre ingyenes tagsági webhelyet a WordPress, tagsági bővítmények, például a PMpro és a BuddyBoss téma használatával. A legtöbb tagsági beépülő modul könnyen integrálható a BuddyPress szolgáltatással, amely lehetővé teszi prémium tagsági webhelyek és tagok közösségi profiljainak létrehozását. A szakmai tagközösségek híresek a B2B elkötelezettségükről.

Online alkalmazotti képzési rendszer

Könnyen létrehozhat alkalmazotti képzési LMS-platformot a WordPress segítségével. LMS-webhelyet állíthat be olyan LMS-bővítmények segítségével, mint a LearnDash, amely lehetővé teszi kurzusok, leckékkel kapcsolatos vetélkedők, feladatok létrehozását, oktatók és gyakornokok hozzáadását. Könnyen kezelheti az alkalmazottak kezdeti és folyamatos képzéseit olyan bővítményekkel, mint a LearnDash Dashboard . A BuddyBoss biztosítja a leggyorsabb élményt.

Online közösségek létrehozása

A BuddyBoss a leggyorsabb WordPress közösségi élményt nyújtja a BuddyPress segítségével. A BuddyPress rendelkezik minden olyan fontos funkcióval, amely az olyan közösségi hálózatokhoz, mint a Facebook, szükséges. Tagi profiloldal, baráti kapcsolatok, privát csevegés, csoportok, tevékenységfolyamok és még sok más. A BuddyPress beépülő modulok támogatása, amelyek a BuddyX-et a legjobb WordPress közösségi hálózati témává teszik, mint például a Facebook.

Online játék közösség téma

A legjobb játékközösség WordPress Theme 2021. A Buddyoss Platform és a bbPress támogatása lehetővé teszi egy professzionális fórumwebhely futtatását. A BuddyPress és BuuddyBoss platformcsoportok külön csatorna létrehozását is lehetővé teszik a különböző játékok alapján. A WooCommerrce és az Easy Digital letöltés, az LMS beépülő modulok lehetővé teszik a bevételszerzést.

Közösségi piactér, több szállítóval

A BuddyBoss támogatja a WooCommerce-t, amely lehetővé teszi, hogy üzletet üzemeltethessen a közösséggel együtt. Mostantól a többszállítós bővítmények, például a Dokan és a WC Vendors támogatásával a közösség közösségi piactérré válik. Az eladó profilja, amely bemutatja az üzletüket és a közös bolt oldalán felsorolt ​​összes szállítói terméket is. Nem kevesebb, mint az Amazon.

WordPress közösségi hálózat téma, olyan mint a Facebook

Engedd, hogy ügyfeleid a követőid legyenek, és jobban kapcsolódjanak márkádhoz vagy célodhoz. Minden olyan eseményhez vagy találkozóhoz, mint a jóga, a kerékpározás, a civil szervezeti munka, a gyülekezet vagy bármely olyan tevékenység, amelyhez a tagok növekedése szükséges, professzionális közösségi hálózatra van szükség az elkötelezettség és a megtartás növelése, valamint az értékes visszajelzések gyűjtése érdekében.

Milyen szabadságot ad ez a téma a közösséged és a te számodra:

Felhasználói/Tag profilok

A BuddyBoss professzionális elrendezést biztosít a tagi profilokhoz, amely elengedhetetlen a tagsági közösségekhez vagy a közösségi közösségi webhelyekhez. A BuddyPress Profile Pro a Buddypress kiterjesztett profiljához ajánlott .

BuddyPress csoportok

A BuddyPress csoportok legerősebb funkciója , amely számos felhasználási lehetőséget nyit meg a többcélú közösségek számára. A BuddyBoss tiszta és professzionális elrendezést biztosít a csoportok és csoportkönyvtárak számára.

Tevékenység hírcsatornák

A Facebook falán az aktivitási stream görgetése az, amit mindenki sokat tett. A BuddyBoss támogatja a BuddyPress hashtageket , a BuddyPress szavazásokat , a BuddyPress Giphyt és más, a felhasználók elköteleződését elősegítő BuddyPress beépülő modulokat is a legjobb tevékenységfolyam biztosítása érdekében.

Baráti kapcsolat

A BuddyPress és a BuddyBoss Platform egyaránt rendelkezik baráti kapcsolati funkciókkal. Lehetővé teszi a tagoknak, hogy privát csevegést és megosztást folytathassanak.
A BuddyBoss a legjobb társkereső WordPress téma is. Az ilyen társkereső oldalak könnyen pénzt szerezhetnek egy fizetőfal segítségével, és megtarthatják a közösséget.

MENNYIT KERESEL MOST A WEBOLDALADDAL?

Marketingfókuszú weboldalakat készíts

A weboldaladat a vevők észjárása szerint kell felépítened. Ha így csinálod megrendelőid lesznek. A Netreviszem Campusban megtanítalak arra, hogyan kutasd fel, mik a te piacod vásárlóinak legfontosabb gondolkodási mintái.

TÖBB ÉRDEKLŐDŐ?

Milyen a Netreviszem Campus tagok élete?

Reggel kinyitod a szemed, kávé mellett már kezedben a telefon, nézed a Stripe, értesítéseket, mert folyton jönnek az új vevők.

Ilyen e-mailek árasztják el a postafiókod:

“Sikeres fizetés”

“Sikeres fizetés 39,990 Ft”

“Sikeres fizetés 239,900 Ft”

Örömmel látod a számokat. Belépsz a BuddyBoss-ba, látod hány új feliratkozót hozott a leadmagnetet. Megnyitod az e-mailed, válaszolsz néhány árajánlatkérésre. Megnyitod a Google Analyticset, látod, hogy a cikkeid hány új látogatót hoztak. Ideje írni egy új blog cikket.

Boldog vagy, mert mindezt a sa ját közösségi weboldaladnak köszönheted, amit a Netreviszem Campus online marketing képzés és wordpress, buddyboss kurzus segítségével tanultál meg felépíteni.

Magadra ismersz?

Érdekesség: Az emberek bár sokfélék – vannak veterán ügyvezetők, fiatal vállalkozók, digitális oktatóanyagot értékesítők, szolgáltatók, kivitelezők, termékforgalmazók – de ez a három tulajdonság mindenkire illik: kitalált valamit, nem adja fel, ő a legjobb, abban amit csinál.

Van weboldalad. De...

De a technikai rendszered még egy kicsit döcög. Mindenféle csoportokban, mindenféle pluginokat ajánlgatnak, te meg kipróbálod mindet. aztán mi lesz belőle… A marketinged lehetne jobb is. Amikor végre leteszed a voksod egy marketing ötlet mellett, jön egy új szakértő aki azt mondja: az én cuccom nélkül a világ mit sem ér. Bizonytalan vagy, de tudni akarod, látni akarod, hogyan lehet ezt jobban csinálni, hogyan lehet több vevőt szerezni.

Egyszemélyes hadsereg

Te is elhatároztad, hogy felépíted megadnak az iparágad legjobb weboldalát, és erről senki nem tud lebeszélni. A Netreviszem Campus pont az ilyen egyszemélyes hadseregeknek szól, mint te vagy.
Ha megpróbálod összeszedni saját kútfőből, hogy milyen technikai eszközök kellenek, milyen marketing technikák kellenek ahhoz, hogy a weboldalad kiszámíthatóan sok megrendelőt hozzon, akkor azzal szembesülsz, hogy nem is olyan könnyű mindenre magadtól rájönni, igaz?

Netrekész AI kurzus

A mesterséges intelligencia irányába fejlesztünk 2024-től

Hogyan készíts oktatási rendszert az AI-val? Mutatom részletes, érthető magyarázattal az AI kurzusban.

Mire leszel képes a Netrekész AI kurzus elvégzése után

Az online marketing alaptechnikái nem sokat változtak az utóbbi 15 évben. Most is ugyanazt csináljuk, csak más eszközökkel. Feliratkozókat gyűjtünk, e-mail automatizmusokat, kampányokat tervezünk.

A kérdés az, hogy ki csinálja meg jobban és gyorsabban. Az csinálja meg jobban és gyorsabban, aki a mesterséges intelligenciát (AI) használja. Sokan vészmadárkodnak, hogy pont ez volt benne az 1984-es Termitátor c. filmben. Hadd zsörtöljenek a mogorva vének. A Netreviszem Campusban 2024-ben a mesterséges intelligencia kurzusaink fejlesztésén lesz a fő hangsúly.

HATÉKONY WEBOLDAL, DE HOGYAN?

A Netreviszem Campus megtanítja hogyan készíts weboldalt, ami eladja a terméked.

Oké, de mitől lesz jó egy oldal?

Hogy van az, hogy valaki milliókat keres egy iparágban, más pedig ugyan azon a területen szenved?

Mutatom mi a hatékony weboldal készítésének lépásei!

Sales Oldal

Felépítjük a sales oldaladat. Megismered milyen marketing mozgatórugókkal működnek a szöveges és design elemek.

MailerLite Használata

Az e-mail nem csak egy kommunikációs eszköz, az e-mail maga az üzlet. Hogyan automatizálj?

Woocommerce webáruház

Felépítjük a Woocommerce webshopodat, lehet egy termékes shop, lehet soktermékes webáruház, a folyamat ugyanaz.

Előfizetéses tagsági rendszer

Ebben a kurzusban lépésről lépésre megmutatom, hogyan raksz össze magadnak egy előfizetéses rendszert.

Canva Oktatóanyag

A világ leghasznosabb grafikus szerkesztője, minden webes grafikát megcsinálhatsz bele, a kurzusban mutatom, hogyan.

WordPress Oktatóanyag

Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.

BuddyBoss Theme

Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.

BuddyBoss App

Egy jól működő rendszer, amivel biztosra mész. Közérthető képernyővideókon mutatom mit kell csinálnod.

BuddyBoss LearnDash

Hogyan készíts digitális oktatási rendszert? Mutatom részletes, érthető magyarázattal a Learndash kurzusban.

WebSzövegtár

Úgy kell írnod, ahogy a vevők gondolkoznak. A WebSzövegtár megtanít írni: idegenből ismerőst, kétkedőből rajongót, érdeklődőből vevőt csinálni.

HirdetésTár

A HirdetésTár a hiányzó láncszem, amit évek óta keresel. Árérzékeny vevők helyett rajongók. Alig aktív feliratkozóid helyett ámulatba ejtett olvasók. 10% helyett 40% feliratkozási konverzió.

Személyes Márka

Hogyan leszel “Ismeretlen”-ből “Követendő” a saját piacodon? Személyes márkaépítéssel az emberek érzelmi szinten kötődnek hozzád. Tudd meg, hogyan érheted el ezt a kötődést!

Bónusz #1 Ilyet máshol nem láttál: telepítek Neked egy alap közösségi piactér webshopot

Igen, jól olvastad. A NetPiactér résztvevői kapnak egy kész webshopot vagy közösségi piacteret, olyat mint a Facebook, amit csak át kell alakítani egy kicsit (képek kicserélése és a szövegek átírása).o

  1. Megvásárolod a domaint és a tárhelyet a tőlünk kapott instrukciók alapján a kedvezményes árainkon. Ez a Te tulajdonod lesz, bármikor bármit csinálhatsz vele.
  2. Megosztod velünk egy adott időre a hozzáférést és az indítani kívánt vállalkozásodnak megfelelő weboldalt készítjük el Neked. Telepítjük a WordPress-t, a sablont, a prémium bővítményeket, beállítjuk a szervert, az SSL-t stb.
  3. Ha átadtuk, a Te feladatod az lesz, hogy átalakítsd a Te igényeidnek megfelelően, de már nem a nulláról kell kezdened, így minimálisra csökken a hibák lehetősége.

Amit szeretnél.

Előtte már meg lesz a vállalkozás ötleted, így pontosan tudni fogjuk, hogy mire van szükséged. Ha webshopra, akkor webshopot készítünk mindenféle felár nélkül.

Kezdőként egy weboldalt/webshopot/oktatófelületet jóesetben is egy hét alatt készítenél el, majd azon még legalább 2-3 hétig dolgoznál, hogy javítsd a hibákat.

Itt készen kapod, azaz mint egy “bérelhető webáruházas rendszernél” csak picit átalakítod és már használhatod is.

Ha a Facebookra fel tudsz tölteni egy új profilképet és meg tudsz írni egy kommentet, akkor ez is menni fog, mert nagyjából azonos nehézségi szint.

Igen.

Megkapod a teljes Weboldal Készítés kurzusomat, ahol megtanulhatsz egy weboldalt a nulláról felépíteni. Ehhez biztosítok egy gyakorló felületet is, ahol nem lehet semmit elrontani.

Persze, ez Neked készült, 100%-ban a Te tulajdonod lesz.

Még egy infó a garanciáknál lesz látható ezzel kapcsolatban, érdemes elolvasni.

Amennyiben erre szükség van, igen.

Feltelepítjük a szükséges bővítményeket és Neked csak be kell írni 1-2 kódot.

De ha nem megy, segítünk egy konzultáció során.

(ÉRTÉKE: 199.900 Ft)

Ingyenes tanulói weboldal

90 NAPON KERESZTÜL

A csomag díján felül semmilyen költséged se lesz, ha csak tanulni szeretnél és még nincs ötleted a weboldaladhoz.

Biztosítok számodra egy gyakorló környezetet, amiben mindent ugyanúgy tudsz építeni, mint a valóságban.

Amikor úgy érzed, hogy elkezdenél gyakorolni, akkor kérvényezheted a diák weboldalhoz való hozáférést és onnantól 3 hónapon keresztül tudsz rajta kattintgatni, építkezni.

Így elég lesz akkor fizetned a tárhelyért és domain névért, amikor már készen állsz rá.

Hogyan néz ki a BuddyBoss WordPress sablon belülről?

Nézd meg mire számíthatsz ha csatlakozol a közösségünkhöz.

Ki lesz az oktató?

Szakterületem az online közösségek tervezése. 2001-óta foglalkozom weboldal tervezéssel és online marketinggel. Mi a cél? „Olyan weboldalad legyen, amit az emberek szeretnek”. Az online marketing az én értékrendemben arról szól, hogyan találd el, hogyan gondolkoznak az emberek.

Az a célom, hogy minden, amit a weboldalainkon látsz, azonnal érthető legyen. Ez nem is olyan könnyű, tekintve, hogy milyen nagy tudású szoftverek használatát tanítjuk.  Tudom, hogy nehéz új dolgot tanulni, ha kevés időd van rá, ezért a videókat úgy csináltuk meg, hogy gyorsan sok infót adjon át, mégis könnyedén és érthetően

Nagyon hálás vagyok Neked, hogy összeállítottad ezeket az anyagokat. Hosszú hónapok óta vívódtam, hogy vegyem, ne vegyem? Most már tudom, hogy már az első alkalommal hallgatni kellett volna a józan eszemre, és venni. Bár nem voltam teljesen kezdő, és a saját weboldalam alapját sem én raktam le, mégis rengeteget tanultam. Elejétől a végégig logikusan összeállított, rendszerezett tananyag. A szövegezés érthető, egyszerű, és még humoros is, azt érzed, hogy “Én is meg tudom csinálni”, és meg is tudod.

FEKETE DÁVID

Elsőre kicsit soknak tűnik ennyi anyagot végignézni, de maximálisan megéri. Olyan alapot biztosít, amivel már bátran el lehet kezdeni weboldalakat összerakni, akár webshopot is.

Nem ismertem előtte a WordPresst, és weboldalak készítésében sem voltam járatos, mégis az oktatóanyagokkal és a FB csoport segítségével már több oldalam is elkészült és működik (én meg egyre jobban élvezem a weboldalak készítését)

KOVÁCS ZSUZSA

Gyakran Ismételt Kérdések

Előre gondolkodtunk és összegyűjtöttünk egy csomó kérdést, ami a tanfolyam kapcsán felmerülhet benned. Nyugodtan olvasd el őket, bízunk benne, hogy minden kérdésedre választ találsz közöttük.

A Netreviszemet jó szívvel ajánlom:

  • vállalkozásindítás előtt állóknak
  • egyetemistáknak
  • munka mellett kiegészítő jövedelmet keresőknek
  • akinek már van vállalkozása, de egy új bizniszbe szeretne belevágni
  • aki szeretne több technikai tudást elsajátítani (weboldal, webshop, oktatófelület készítés)

De természetesen minden fejlődni vágyó motivált személyt szeretettel várok a Campus tagok közé.

Azonnal megkapod az összes anyaghoz a hozzáféréseket bankkártyás fizetés esetén. (Technikailag ez néhány percet jelent, amíg a rendszerünk feldolgozza a vásárlásodat és megadja a hozzáférést.)

 

A Netrekelő csomag megvásárlása után örökös hozzáférésed lesz az összes kurzushoz.

Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy ameddig a Netreviszem Campus létezik Neked meglesznek a hozzáféréseid

Az anyagokhoz a belső (csak tanulóknak elérhető) oldalunkon fogsz tudni hozzáférni a nap 24 órájában.

A hozzáférésedet a rendelés során megadott adatokból hozza létre rendszerünk és a sikeres fizetés után be is tudsz lépni.

A weboldalunk reszponzív,  ugyanúgy, mint a tanulófelület. 

Ez annyit jelent, hogy mobilról, tabletről és laptopról is kényelmesen elérhető minden funkció.

Igen. Mindenképpen fogunk segíteni, de fontos megérteni, hogy csak limitált mennyiségben van erre lehetőségünk. Nézd meg az “Erre a kurzusra vonatkozó infók” cím alatti részt, hogy ebben a kurzusban milyen segítséget tudsz igénybe venni.

Alapból az oktatásaink nagy része interakció nélküli online oktatás. Tehát úgy vannak kialakítva, hogy önállóan fel lehessen dolgozni. (Hidd el erre törekszek, hogy szájbarágósan mindent IS elmagyarázzak a videókban és ezért vannak segédanyagok is.)

Amennyiben úgy érzed, hogy Neked végig komolyabb segítségre lenne szükséged, akkor javasolt a Netrekész wbdesigner weboldal készítő csomag. (De ez évente csak maximum 2 alkalommal indul.)

Igen.

Napjaink legköltséghatékonyabb tanulási módszere az online tanulás. Bárhol, bármikor tanulhatsz és akár többször is megnézheted a videókat.

Neked kényelmes, mert akár pizsamában, a reggeli kávéd mellett is tanulhatsz mobilról vagy tabletről is. 

Nekem nem kell terembérletet fizetnem, nem kell ételt, italt biztosítanom, jegyeket nyomtatnom és eszközöket biztosítani a helyszínen. Ezt a sok költséget mind megúszom és így az anyagok ára is töredéke annak, amit egy élő oktatásért kérnék el.

Az oldalon biztonságos bankkártyás fizetési rendszer üzemel.

Az elsődleges fizetési szolgáltatónk a Stripe.

Virtuális POS terminálként működik, azaz beírod a kártyaadatokat és levonja a pénzt, Te pedig azonnal kapsz hozzáférést a kurzusokhoz.

Netrekész Oktató kurzusok

Melyik lesz a tiéd, NetreKelő, a NetPiactér, vagy a NetKözösség?

Mindegyik képzésem egy konkrét cél elérése érdekében készült el.
Pontosan azt tanítom, amire szükséged van.

Neked mi a célod?

NetreKelő kurzus

Ha saját magadnak építenél weblapot

EGY ÖSSZEGBEN
59.900 Ft helyett

47.900 Ft

KURZUSOK:
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

100% biztonságos fizetés

NetPiactér kurzus

Ha közösségi piacteret indítanál

EGY ÖSSZEGBEN
299.900 Ft helyett

239.900 Ft

KURZUSOK:
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

100% biztonságos fizetés

NetKözösség kurzus

Ha közösségi oktatást indítanál

EGY ÖSSZEGBEN
349.900 Ft helyett

279.900 Ft

KURZUSOK:
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

100% biztonságos fizetés

NetreKelő kurzus
RÉSZLETFIZETÉSSEL

3×19.990 Ft

100% biztonságos fizetés

NetPiactér kurzus
RÉSZLETFIZETÉSSEL

6×49.990 Ft

100% biztonságos fizetés

NetKözösség kurzus
RÉSZLETFIZETÉSSEL

6×58.290 Ft

100% biztonságos fizetés

200 napos 200%-os garancia

Egy egészen őrült ötlettel álltam elő: Annyira biztos vagyok benne, hogy a Netreviszem Campus az egyik legjobb befektetés számodra, hogy vállalom a vásárlás után 200 napig a pénzvisszafizetést és ezen felül az elkészült weboldalt is megtarthatod. Így 100%-át visszakapod a befizetett összegnek és 100% tulajdonjog is megmarad a weboldalad /webshopod/ oktatófelületed felett. Így jön ki a 200%.

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálam nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítom az anyagokat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszem biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit adok Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.