Webshop Építő Guru

Hogyan építs jól konvertáló webáruházat a WooCommerce bővítménnyel.
Mire leszel képes a Webshop Építő Guru kurzus elvégzése után
Leírás

Manapság bárki elindíthat egy webáruházat és sokan is élnek ezzel. A WooCommerce a legtöbbet használt webáruház motor a világon, viszont sokak életét megkeserítette már. Mivel minden beállítható benne, így ha valaki nem egy megfelelő alapra építkezik, akkor borítékolható az idegesség. A Webshop Építő Guru kurzus célja, hogy tökéletes webshopot tudj építeni, ami gyors, logikusan van felépítve és konverzió optimalizált oldalakkal rendelkezik.

A Netrekész sablonokkal és kódrészleteinkkel segítjük az építkezést.  A kurzus már meglévő webtervezési és WordPress tudásra épít, így ezeket érdemes megszerezni más kurzusainkból.  A tanfolyamot emiatt magában nem lehet megvásárolni, csak a NetFelfedező csomag részeként.

Leckék

Az 1. héten kiválasszuk a domain neved és felinstalláljuk a WordPress oldalad a tárhelyedre. Megmutatom a teljes rendszert és megmutatom, hogyan tartsd biztonságosan a weboldalad, hogy ne tudják feltörni.

A 2. héten érkezik az Elementor tanfolyam amiben megmutatom az Elementor teljes felületét. Ez a modul segít majd, hogy profi minőségű weboldalt alakíts ki a Hello Elementor témával.

A 3. modul izgalmas lesz, ugyanis tovább haladunk a landing oldalak készítésére. Képes leszel akár 1-2 óra alatt profi landing oldalt létrehozni az előre elkészített témákkal.

Megismerheted a WordPress SEO lépéseit és keresőoptimalizálni tudod a weboldalad, hogy még több vevő találja majd meg.

Az 5. héten megtervezzük a tartalom marketing stratégiád, megkeressük a kulcsszavakat és ezekkel készítünk minőségi blog bejegyzéseket.

A 6. héten megmutatom azokat a WordPress bővítményeket, amelyekkel hatékonyabbá tudod tenni a WordPress weboldalad és így sokkal több vevőt tudsz elérni majd.

A 7. héten felépítjük a webshopod a Woocommerce bővítménnyel. Mindent részletesen megmutatok majd neked.

A 8. hét a hab a tortán, azaz átnézzük az előző 7 tananyagát és megosztom veled azokat a lépéseket amelyeket meg kell tenned a következő hónapokban.