Csomagok

A tanfolyamaim modulárisan működnek és különböző csomagokban lehet őket megszerezni. Tanítok WordPress-t, marketinget és közösség építést is

NETREKELŐ

19.900 Ft

KURZUSOK:
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

NETFELFEDEZŐ

59.900 Ft

KURZUSOK:
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

NETREKÉSZ

249.900 Ft

KURZUSOK:
FUNKCIÓK ÉS ELŐNYÖK

Tanfolyamok

200 napos 200%-os garancia

Egy egészen őrült ötlettel álltam elő: Annyira biztos vagyok benne, hogy a Netreviszem Campus az egyik legjobb befektetés számodra, hogy vállalom a vásárlás után 200 napig a pénzvisszafizetést ÉS ezen felül az elkészült weboldalt is megtarthatod. Így 100%-át visszakapod a befizetett összegnek és 100% tulajdonjog is megmarad a weboldalad /webshopod/ oktatófelületed felett. Így jön ki a 200%.

Folyamatos frissítések, örökös hozzáférés

Nálam nem kell havi vagy éves díjat fizetned a tananyagokért. Folyamatosan megújítom az anyagokat, ha valami időközben megváltozik. A WordPress, a sablonok és a bővítmények folyamatosan fejlődnek, de mindig igyekszem biztosítani, hogy naprakész anyagból tanulhass.

Ha körbenéztél már a piacon, rájöttél, milyen ritkaság az, amit adok Örökös hozzáférés, folyamatos frissítésekkel és egyszeri fizetéssel.

Miért tanulj a Netreviszemtől?

A Netreviszem és a Netreviszem Campus remekül kiegészíti egymást. A kurzus tananyagaiba átültethető az a gyakorlat, amit az netreviszemnél nap, mint nap tapasztalok. Az oktatás pedig segít engem abban, hogy jobban megértsem az ügyfeleket és kész tananyagot tudjak biztosítani számukra

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.

Weboldal készítés

Bízd rám a nehezét! Elkészítem weboldalad és átadom minden szükséges tudást a kezeléséhez.

Weboldal karbantartás

 Nem kell értened a weboldal működését, mindent intézek helyetted.

Weboldal készítő kurzusok

Nézd meg kurzusaimat és ásd bele magad a weboldal készítés izgalmas világába!