Netrekész Weboldal készítő

Hogyan legyél szakértőből igazi webdesigner, aki honlapokat épít ügyfeleknek.
Mire leszel képes a Netrekész Weboldal készítő kurzus elvégzése után
Leírás

Sok tehetséges designer és webfejelsztő van a piacon, akik hiába jó szakértők, egyszerűen nem sikerül bebiztosítaniuk magukat vállalkozóként. Ezt a kurzusunkat azért hoztuk létre, hogy ezeket a problémákat és kihívásokat megoldjuk. Nem feltétlen a magas design és építkezés szükséges szakmai tudásától lesz sikeres valaki, aki weboldalakat épít.

Ez a kurzusunk csak a Netrekész webdesigner kurzusunkban érhető el, mert biztosak akarunk lenni benne, hogy szakmailag is olyan szinten vagy, amivel már magabiztosan tudsz végigvinni honlapos projekteket.

Leckék

Az 1. héten kiválasszuk a domain neved és felinstalláljuk a WordPress oldalad a tárhelyedre. Megmutatom a teljes rendszert és megmutatom, hogyan tartsd biztonságosan a weboldalad, hogy ne tudják feltörni.

A 2. héten érkezik az Elementor tanfolyam amiben megmutatom az Elementor teljes felületét. Ez a modul segít majd, hogy profi minőségű weboldalt alakíts ki a Hello Elementor témával.

A 3. modul izgalmas lesz, ugyanis tovább haladunk a landing oldalak készítésére. Képes leszel akár 1-2 óra alatt profi landing oldalt létrehozni az előre elkészített témákkal.

Megismerheted a WordPress SEO lépéseit és keresőoptimalizálni tudod a weboldalad, hogy még több vevő találja majd meg.

Az 5. héten megtervezzük a tartalom marketing stratégiád, megkeressük a kulcsszavakat és ezekkel készítünk minőségi blog bejegyzéseket.

A 6. héten megmutatom azokat a WordPress bővítményeket, amelyekkel hatékonyabbá tudod tenni a WordPress weboldalad és így sokkal több vevőt tudsz elérni majd.

A 7. héten felépítjük a webshopod a Woocommerce bővítménnyel. Mindent részletesen megmutatok majd neked.

A 8. hét a hab a tortán, azaz átnézzük az előző 7 tananyagát és megosztom veled azokat a lépéseket amelyeket meg kell tenned a következő hónapokban.