HOGYAN KÉSZÍTSD EL A SAJÁT WORDPRESS WEBOLDALADAT?

INGYENES MINIKURZUS

Videó lejátszása
0 +
tanuló, akik már elkezdték az ingyenes kurzust
0 %
elégedettség 47 tanuló értékelése alapján
A legátfogóbb ingyenes kurzus, aminek a segítségével azonnal elkezdheted építeni a saját weblapodat.

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Ki lesz az oktató?

Mi a Netreviszem Works?

Szia Zsolt vagyok a Netreviszem alapítója. A Netreviszem Works a netreviszem.hu új üzletága. Elementor  layoutokat készítek. Ezekkel annyi a dolgod, hogy importálod az Elementor könyvtáradba, a vizuális szerkesztőben betöltöd és kicseréled a szövegeket a te marketing szövegeidre.

Ezek a layoutok tapasztalati alapon készülnek. 2019 óta használom az Elementort. Csak a legjobban konvertáló landing page és sales oldal elrendezések, színkombinációk, megjelenési effektek vannak benne. A legfontosabb, hogy a magyar marketing szövegekhez találtam ki őket. Tényleg csak át kell írni.

Mire jó a Netreviszem Works?

Ha nem akarsz órákat tölteni azzal, hogy beállítod a Hello Elemantort, kitalálod a színpalettát, megcsinálod a téma testreszabást, kitalálod a landing oldalalaid elrendezését, designját, akkor csak fogsz egy Netreviszem Netrekész féle Elementor layoutot, importálod, átírod, és már hirdetheted is.

A Netreviszem Campus megtanít megérteni az online marketinget, megtanít szöveget írni, kampányt tervezni. A Netreviszem Works a kezedbe adja a működő, jól konvertáló arculati megoldásokat