Landingo Layout:

Ezzel gyorsabban kész a landing paged, mint ahogy ezt az oldalt átgörgeted.

Mit kapsz kézhez? Landing page Elementor layoutot. Átírod a szöveget, azonnal hirdetheted. Konverzió-maximalizálásra találtam ki, minden a legapróbb részletekig a feliratkozógyűjtésre van kihegyezve.

Hogyan kell ezt elképzelni?

Mi van benne, hogyan írom át, hogyan kötöm össze a hírlevélküldőmmel?

Amikor megrendeled a Landingo Elementor Layoutot, a Netjtreviszem.hu fiókodból letöltöd a sablon fájlt és importálod az Elementor könvtárba.

Ha ez megvan, megnézed a videót, amin mindent elmagyarázok.

Átírod a címsort, a leadet, beteszed a hírlevélküldőd űrlapját (mindennek megvan a helye) és ennyi. Kész vagy. Lehet hirdetni.

a netreviszem.hu az ilyen landing pagekekkel mindig 50% felett konvertálunk. Te mennyit hozol ki belőle?

+ 5 különböző vizuális hangulat

Azért, hogy biztosan megtaláld az iparágadnak megfelelőt. Mesterséges inteligenciával generált színkódokkal, hogy minden szín biztosan passzoljon a másikhoz. Ha az egyik designt meguntad, vagy csökkenni látod a konverziót, máris mehetsz a másikra.

Egy óra múlva ilyenkor már gyűlhetnek vele a feliratkozók.

LANDINGO- Landing oldal

Ha még nincs landing oldalad:

A leghalványabb kétségem sincs, hogy a Landingo Layout tökéletes kezdet lesz a számodra. Annyit kell csinálni, hogy kitalálod, mi legyen a lead magneted, vagy ahogy régebben mondtuk, a csalid. Ha ez megvan, akkor átírod a címsort, a leírást, és beteszed az űrlapodat API-val, vagy HTML kóddal. Ha most nem érted még mit jelentenek ezek, ne aggódj, mert mindent elmondok videón is.

Neked való ez?

“Mi van akkor ha én már minden Netreviszem anyagot megvettem? Cseréljem ki a landing oldalamat erre?”

Ha már van landing oldalad, vagy már megvettél a netreviszem.hu-tól mindent

Többféle feliratkoztató oldal van a Netreviszem.hu kínálatában, nem kell semmit kicserélni. Nem a többi helyett, hanem mellett lehet használni.

A Landingo-ban újak vannak (a Campusban is adtam egy adott típusú oldalt, a Netrekész-ban is van landing page, a Landing Page Anatómiában is)

Kinek melyik tetszik jobban, melyik jön be jobban iparág szerint. Azért csinálom így, mert a landing pageket szokás hirdetni a facebookon, és hozzám hasonlóan van akinek több csalija van, vagy egész egyszerűen csak elkezd lentebb menni a konverzió, és olyankor érdemes designt cserélni.

Miért a Netreviszem?

Miért pont tőlem, azaz a netreviszem.hu-tól vegyél Elementor Layoutot, amikor vannak ingyenes layoutok is az Elementor könyvtárban és vannak a Netrekész Layoutnál nagyságrendekkel olcsóbbak is?

Sok olyan layoutot látok, ami úgy “tessék-lássék, össze van dobva” azzal, hogy “hát valakinek valamire csak jó lesz”…

A Netreviszem Netrekész layoutjai pedig ilyenek: Pontosan neked készül, aki feliratkozókat gyűjtesz, aki cikkeket írsz, aki sales oldalt írsz, aki landing oldalakat csinálsz. Pont az az elrendezés, ami neked kell, az a szöveghosszúság, azok az oldalak, azok az elemek.

Nézd meg milyen sablonnal dolgozom

Ha nagyban keresgélsz éppen, akkor feltétlenül csekkold, milyen sablont használva jutottam előbbre!

5 ok miatt működik

Fókuszpont, Fókusz szín, Megszólítás, Vizuális hangulat, Lehető legegyszerűbb űrlap (LLÜ)

1. FÓKUSZPONT

Az ember egyszerre egy dolgora tud figyelni. Arra gondolj, hogy mit akarsz, hogy a látogató hová nézzen, mire kattintson. A figyelem irányítását meg lehet csinálni 3 darab színnel és egy háttérképpel. Nem kell rajta gondolkoznod, mert a Landingo Layoutba ez már be van építve.

2. FÓKUSZ SZÍN

Az olvasó megnyitja a landing paged. Még mielőtt egy betűt olvasna, egy sima design trükkel 2 dolgot teszünk a fejébe: “ide fogok kattintani, ezt a mondatot meg mindenképp elolvasom”. Ez amúgy tökéletes konverziónövelő fogás. Be van építve a Landingo Layoutba.

3. MEGSZÓLÍTÁS

Ezt úgy kell érteni, hogy megszólító, neked szóló közvetlen lényegretörő nyelvezet. A címsorban a szívre a leadben az észre hatunk, de úgy, hogy a személyes márkádat is belevisszük. Ezt le lehet tudni amúgy összesen 6 sorban. Muszáj is mert: kevesebb duma = nagyobb konverzió.

4. VIZUÁLIS HANGULAT

Emberi aggyal (mármint az enyémmel) kitalált hangulatok, de mesterséges intelligenciával generált színkódokkal, hogy minden szín biztosan passzoljon a többihez és magához a hangulathoz is. 5 különböző hangulat van a csomagban, de azt is elmondom, hogyan kell ilyen vizuális hangulatokat kitalálni.

5. ŰRLAP

Minél egyszerűbb, annál nagyobb a konverzió. A GDPR előtti bürokráciamentes időkben elég volt e-mail mező meg egy gomb. Ma kötelező a pipa, a név, és a mail. Ezt a designnal tesszük egyszerűbbé. Mutatom videón, hogyan.

Hogy kerül oda az űrlap?

Ez a videó benne lesz anyagban is. De itt is mutatom, nem árulunk zsákbamacskát.

Videó lejátszása

Tipp: Fejezet navigáció

A videóban a fejezetek (chapters) segítségével navigálhatsz.

A videó jobb alső sarkában ott a chapters ikon, vagy kattints a lejátszón a fejezeteket jelző pöttyökre.

Bónusz: Lead Magnet Átadó oldal layout

Ezt az oldalt látja az olvasód feliratkozás után. Itt teljesíted az ígéreted.
Szerinted mennyire fontos, hogy néz ki ez az oldal?

A feliratkozás utáni oldal az, ahol teljesíted a landing page ígéretét. “Tessék, itt az e-book, tessék itt a videó”

Csak úgy elküldeni mellékletben a PDF-et, iszonyú amatőrség. Mármint szerintem az.

A jó csali átadó oldal 3 dolgot tud.
A Landingo bónuszában ilyet kapsz: 

  1. Ott tartja a látogatót az oldalon
  2. Építi a személyes márkádat
  3. Eladja a belépő terméked, vagy legalább megteremti az érdeklődést a terméked iránt.

Canva template-et is adok

A leadmagnet átadó oldal egyik legfontosabb eleme az, ahol megmutatod, hogy az az anyag , amit most megkapott, csak egy kis része a weboldalad kínálatának.  De nem elég azt mondani, hogy “van itt még egy s más”, hanem meg kell mutatni egy könnyen megjegyezhető vizuális elemmel.

Például egy ilyen tortaszelet grafikával (pie chart). Canve template-ként ezt át tudod írni, a szín, a százalékot, a szöveget. Ennek még nem az a lényege, hogy vásároljon hanem, hogy tudja az olvasó, hogy  mi az ajánlatod lényege.

Megrendelés: 2022. augusztus 31-ig

LANDINGO- Landing oldal

Mi van benne?

Figyelem: A termék használatához WordPress és Elementor megléte szükséges.

Átírható, reszponzív, azokkal az elemekkel, amik egy magasan konvertáló landing page-hez kellenek. Benne van a feliratkoztatás űrlap is, ami az Elementor E-mail optin moduljával működik, API-val tudod összekötni a saját hírlevélküldőddel, ha van hozzá Elementor integráció. (Ha esetleg nincs, akkor kód módulra cseréled, és beteszed a HTML kódot, ami a hírlevélküldőd ad)

Azért, hogy biztosan megtaláld az iparágadnak megfelelőt. Mesterséges inteligenciával generált színkódokkal, hogy minden szín biztosan passzoljon a másikhoz. Ha az egyik designt meguntad, vagy csökkenni látod a konverziót, máris mehetsz a másikra.

Ezt az oldalt látja az olvasód feliratkozás után. Itt teljesíted az ígéreted. Szerinted mennyire fontos, hogy néz ki ez az oldal? Nagyon sokan nem gondlják, hogy ez is kell, pedig fontos eleme a vevőszerzésnek ez az oldal.

A layout használatához részletes videó útmutatót adunk. Szakértői magyarázattal, közérthetően.

Days
Hours
Minutes
Seconds

9 990 Ft

Bankkártyás fizetés után automatikus hozzáférés és letöltés.