Hello, a M(AI) marketing tanulható, ráadásul itt megtalálsz mindent hozzá

#1 Nem vacakol: csatlakozik a kihíváshoz

Netreviszem M(AI) marketing kihívás a kezedbe ad egy teljes Webinár Elementor layout csomagot, megtanít a vevők észjárása szerint felépíteni a weboldalad: Ha így csinálod megrendelőid lesznek. A Netrekész AI-val megtanítalak arra, hogyan kutasd fel, a te piacod vásárlóinak igényeit.

Ha elakadtál valamiben és nem akarod azzal húzni az a időt, hogy egy helyben toporogsz, és töröd a fejed merre indulj tovább, akkor használod azt, ami működik, amit már nem kell kitalálni: csatlakozz a kihíváshoz.

Örülök, hogy Te is sikeres M(AI) marketinges szeretnél lenni!

Első lépésként kezd az ingyenes anyagokkal

Netrekész webinár

Netrekész Kihívás csomag

Minden benne van: Kihívás oldal, Köszönő oldal, Webinár videók oldal. Átírod a szöveget, cseréled a logót. Mindent adok: Elementor beállítást, Elementor sablonokat, Wp exportot, Téma beállítást, oldalakat. Iszonyat jó.

Mi van a csomagba:
A FENTIEKET MIND MEGKAPOD TŐLEM

Netrekészen, pontosan, garanciával.

Egy 100%-os Drótváz oldalt fogsz kapni tőlem. Minden benne van: Sales oldal, Landing page, Portál, Shop, Webinár oldal, Land Magnet oldal, Oktató oldal. Mindent adok: Elementor beállítást, Elementor sablonokat, Wp exportot, Téma beállítást, oldalakat, és Canva templateket is. Iszonyat jó.

Ki vagyok és miért érdemes rám hallgatnod?

Üdv, Szalánczi Zsolt vagyok, 10+ éve foglalkozom weboldal készítéssel és marketinggel.

Már az óvodában is házikó volt a jelem. Azóta tanultam programozástól kezdve marketingen és közgazdaságtanon át a pszichológiáig és szövegírásig mindent, ami ahhoz kell, hogy tudjam mitől működik jól egy weboldal!

A teljeskörű online-marketing szolgáltatásból tértem át exkluzívan csak marketing-fókuszú weboldal-készítésre és oktatásra.

Abban segítek, hogy olyan weboldalad legyen, ami marketing és értékesítés-fókusszal van felépítve, így eléri egyetlen célját: konkrét érdeklődő lesz abból, aki felkeresi az oldaladat.